Батьківська хата
Logo Батьківська хата
 

"Батьківська хата" адрес и контакты:

Адрес:
Телефон:(05259) 2-24-71
Полное название: Ресторан Батьківська хата
Еще названия:Батькивська хата, restoran batkivska hata
Категории:
  • Рестораны Одессы
  • Сайт:http://batkivskahata.com

    Последние новости

    Все новости
     

    Лучшие рестораны украинской кухни в Одессе

    Лучшие рестораны украинской кухни в Одессе
    Добавлено 2014-09-12 16:45:09

    Наверное, не только местные жители, но и другие украинцы знают, что Одесса отличается красивыми и уютными заведениями питания, многие из которых специализируются на средиземноморской кухне. Однако не стоит ...

     
    Читать Дальше
     

    Ресторан Батьківська хата

    Мережа еко-ресторанів «Батьківська хата» – не лише історія виникнення та успішного втілення ресторанного бізнес-проекту, а й історія роду Поплавських, історія особистості.

    Перший ресторан «Батьківська хата» був відкритий на 252-му кілометрі автобану Київ-Одеса, на Батьківщині Михайла Михайловича – у селі Мечиславка Кіровоградської області.  Три брати родини Поплавських збудували заклад на честь покійного батька Михайла Романовича. Пам’ять має бути живою.  Разом із братами Станіславом та Володимиром, Михайло Поплавський вирішив зробити його життєстверджуючим. Адже батько любив життя, хоча воно було в нього нелегким….

    Своїх гостей почали пригощати виключно домашніми стравами, створеними за стародавніми українськими рецептами, що були на користь здоров’ю козацьким сотникам, якими славиться рід Поплавських. Під час створення меню ресторану досвід кращих кухарів та технологів, що спеціалізуються на українській кухні, поєднали із старовинними рецептами родини Поплавських, які старанно зберігала мама Михайла Поплавського, Меланія Григорівна. Саме вона була головним дегустатором  традиційних українських страв, які вводилися в меню ресторанів.

    Кухня із фірмовими стравами родини, сімейні фотографії на стінах, вишиті рушники, такі ж, як у дитинстві… Коли люди приходять до ресторану, бачать цей затишний інтер’єр, що нагадує новеньку сільську хату, куштують справжні українські  страви, вони радіють. Ніби потрапивши на гостину до рідного дому Михайла Поплавського, згадують своє дитинство, своїх батьків, бабусь і дідусів. Страви в ресторані приготовані з любов’ю та національним колоритом: малесеньких вареничків, зліплених вручну, аж 50 видів та ще й із домашньою сметанкою, наваристий і густий борщ з реберцями молодої свинки у хрумкій хлібній скоринці, млинці з сиром та ягодами, мамина сирна запіканка, короп з цибулькою, дунайка власного посолу… Це немов машина часу! Кожен гість ніби повертається до одвічних життєдайних джерел – згадує сонячні роки дитинства, батьківський дім, в якому виріс, теплі і роботящі руки Матері, запах польових квітів і трав.

    Для забезпечення ресторанів екологічно чистими продуктами створив власне сільськогосподарське виробництво замкнутого циклу, звідки спеціально до «Батьківської хати» доставляються свіжі натуральні продукти: овочі, фрукти, запашна зелень, що дбайливо вирощуються  на городах, у теплицях та садах. Свіже м’ясо – тільки із власних тваринницьких та птахоферм, а риба – з кіровоградських ставків.

    Шеф-кухарі зі своїми командами випікають хліб із відбірних сортів зерна, вирощеного на полях власного агропромислового комплексу. Запашний свіжий пшеничний та житній хліб із скоринкою, рум’яні пироги з різноманітними начинками, апетитні солодкі булочки, пампушки з часничком – щодня радують гостей «Батьківської хати».

    Кондитерські вироби – торти,  тістечка, бізе як для ресторанів, так і на замовлення випікають у власному кондитерському цеху. Це справжні кулінарно-мистецькі витвори, які прикрасять весілля, дні народження, ювілеї та будь-які інші важливі події вашого життя чи просто задовольнять маленьку забаганку – побалувати себе смачненькими солодощами.

    Зимові заготовки – варення, сушені ягоди, з яких готують  компоти, киселі, узвари, морси; хрумкі засолені огірочки, квашена капусточка, кисленькі помідорчики, мариновані грибочки, мочені яблучка і навіть найбільша ягода – кавун є смачною гордістю погребів мережі еко-ресторанів «Батьківська хата».

    У власному молочному цеху виготовляється,  виключно зі смачного домашнього молока, корисна кисломолочка – ряжанка, сметанка, кілька видів сиру (моцарелла, бринза, сулугуні), вершкове масло. Вся продукція, яка виходить з молочного цеху, є натуральною, високоякісною і не має хімічних домішок та комбінованих жирів.

    Мало хто знає, яких зусиль  коштувало запустити свій молочний цех. За оригінальними заквасками їздили на Кавказ. Більшість молочнокислої продукції, що виробляється в Україні – на основі лише бактерій. Робити її простіше та дешевше, вона довше зберігається, але для організму людини більш корисні закваски на основі спеціального грибка. Вони відновлюють кишкову мікрофлору, позитивно впливають на загальний тонус організму, і навіть сприяють профілактиці атеросклерозу. Дуже корисна продукція… Цей грибок неможливо виготовити штучно.  Потім довго шукали технолога, який зміг би впоратися з цехом та саме цією технологією. Майже рік експериментували – робили все – від звичайної простокваші до твердих сирів. Терпіли від того чималі збитки. Хотіли  взагалі відмовитися від цієї ідеї, бо сулугуні, сметану, непоганої якості можна було купити, вже знайшли й виробника…  Та принцип – важливіший. Була поставлена задача: повний цикл виробництва у ресторанах, аби гарантувати найвищу якість продукції – і мету було досягнуто. Молочний цех  запрацював, тож усі сири та молочнокислі  продукти у ресторанах – тепер власного виробництва.

    М’ясний цех зі свіжого м’яса, що не знало заморозки, готує домашню ковбаску, кров’яночку, балик, сальтисон, зельц, рулети з телятинки, фаршировані овочами. Також засолюють сало і роблять «помазанку» (перетерте сало з часником, зеленню та спеціями). Є своя коптильня.

    В мережі є  міні-завод з виготовлення натуральних безалкогольних напоїв  – сітра, лимонаду, холодного чаю, томатного соку, узвару, квасу та морсу.

    Наші страви знають і люблять далеко за межами України. Вміння смачно приготувати, з душею подати до столу це визначальні риси мережі еко-ресторанів «Батьківська хата».

    Кухня наша – самобутня, бо вона використовує всі дари родючої української землі.

    Щедрий український стіл зі смачними домашніми  стравами, приготовленими з любов’ю для дорогих гостей, чекає на Вас!

    «Батьківська хата» завжди зігріє вас родинним теплом і затишком!

    "Ресторан Батьківська хата" находится по адресу: Одесса, 252 км Одеської траси. На этой странице Вы можете посмотреть контакты (телефон) компании "Батьківська хата", оставить свой отзыв, посмотреть карту проезда к улице "Одесса, 252 км Одеської траси"! Если Вам нравится "Батьківська хата" Вы можете поделиться ссылкой с друзьями, а также добавить в свой справочник!

     
     

    Отзывы & Вопросы (0)

    Чтобы оставить отзыв нужно войти в систему!
     

    Представитель компании:

    Это ваша компания? Я представитель

    Несколько ближайших мест

    Арт-кафе Рестор Мана-Мана 0,978 км.
    Паб Корвин 0,381 км.
    Арт-кафе Шкаф 0,655 км.
    Арт-кафе Бандероль 0,174 км.
    Ресторан Базилик 0,903 км.
    Ресторан Галерея 0,424 км.
    Арт-кафе Победа 0,569 км.
    Фамильная кондитерская Плюшкинъ 0,593 км.
    Cуши-бар Киото 0,806 км.
    Караоке-ресторан Горілка клюб 0,388 км.
     
     
     
     
    © 2008 Glo.UA. - Сеть городских порталов. Правила О Нас Реклама Контакты